GroupCalendar™ for Outlook® 2000 / 2003 / 2007 / 2010 / XP /Vista/ WIN7 og WIN8.

I bruk verden over.


Fleksibel - Fungerer også uten server samt med bærbar PC på reise..
Enkelt å installere - Dobbelt Klikk på Setup. Dernest kun en tilpasning for å se hverandres avtaler.
Enkel i bruk - Alle avtaler i din Outlook®  kalender blir automatisk synlig for andre. (Skjule private avtaler er mulig).
Effektiv  - Lag/endre avtaler for andre. 
Sikkerhet - Norsk tilpasset produkt, personlig, dyktig og rask helpdesk(*) uten endeløs venting i kø.  
Ryddig - 3 år gratis tilgang til nye versjoner og gratis support.

Del Outlook ® kalenderdata i en gruppekalender og lag avtaler for andre?.. Alt du trenger er en PC på nettverket!

International distributors
FR NO AU NL

Demo av Gruppekalender for MS Outlook


GroupCalendar™ er et varemerke fra OpusFlow b.v. Grid View © er kopibeskyttet beskrivelse eid av OpusFlow b.v.
Outlook® er et registrert varemerke fra Microsoft® corporation. Microsoft ® er et registrert varemerke fra Microsoft ® corporation, Windows® er et registret varemerke fra Microsoft® corporation.

 

Tilsvarende produkt som brukes med Exchange server

 

Følgende tekst er bare til hensikt å vise de riktige ord folk søker etter. 

En kalender er fint, men gruppe kalender er bedre. Organisering i en gruppevare løsning må ta hensyn til gruppene som  bruker denne og trenger en form for synkronisering som er liten bedrifts behov for en team kalender.
Team avtaler gjøres med team avtaleprogramvare som er hyllevare for samarbeid eller personlig informasjonsbehandling og planlegging generelt eller planlegging av hendelser der løsninger for samarbeids programvare og kalender programvare er vurdert.


En hendelses drevet plan trenger firma kalender programvare til synkronisering med en personlig informasjonsbehandler.
Et gruppevare  program som gruppekalender er en gruppeinformasjons behandler som produserer skrivbare kalendere for kalenderavtaler fra kalender avtale system. Vedlikehold av slike gruppekalendere fra personlig kalender er en mulighet for vedlikehold av en gruppekalender programvare. Denne prisbelønte kalender programvare for personlig kalendere og gruppekalender.

Et planleggingsprogram for mange personer, det vil si avtale programvare som ansatt booking programvare kombinert med en personlig kalender i et program som blokkerer private avtaler, og viser avtaler i en og samme oversikt. Ikke alle kalender programvare er god kalenderavtale programvare, fordi hendelses planlegging trenger den beste kalender programvare eller kalender program i  sann tid.  Hvis du nå laster ned et kalenderprogram  trenger du ofte en hendelses drevet  kalender server, men ikke med dette programmet.  Det er enkelt å gjøre mer enn  booking av rom med denne kalenderen. Også skole planlegging er mulig med denne kalender programvaren.

Din kalender kombinert med programvarekalender på PDA'en til en kalender med hendelser slik at en kalender med avtaler gir et resultat fra personlig  kalender delt med en gruppekalender. For å planlegge trengs ansatt planlegging i en månedlig kalender og en som lager kalendere bruker vanligvis en form for maler. Imidlertid betyr ikke dette at en kalenderoversikt er lett forståelig med ett øyekast. Hvordan kan en kirke kalender bli lett forståelig og enkelt å vedlikeholde. En enkel hendelses kalenderprogramvare for opplisting og planlegging som ikke finnes i noe annet gruppevare produkt.